log in

Sve vijesti

JP "Vode": Stanje kanala za odvodnju zadovoljavajuće /VIDEO/

Trenutno stanje na sistemu odvodnje, koji je u djelokrugu rada JP „Vode“ je zadovoljavajući, jer su kanali koji služe za odvodnju prošle godine pokošeni dva puta, očišćeni i potpuno su spremni za velike vode. Inače svi planirani radovi za ovu godinu biće realizovani u roku, jer  su im  iz Gradskog budžeta  povećana sredstva za oko 200.000 KM.

Promocija "Srpskog DNK projekta" /VIDEO/

U Muzeju Semberije u Bijeljini sinoć je održana promocija Društva srpskih rodoslovaca "Poreklo" i "Srpskog DNK projekta" koji pet godina prikupljaju saznanja o praporijeklu srpskih porodica i srpskog naroda.

Obilježen Dan stradanja Srba na Teočaku /VIDEO/

Tužne godišnjice su prilika ne samo da se sjetimo i da tugujemo već i da budemo ponosni na hrabre žrtve naših očeva, sinova i braće koji su svoje živote dali kako bi sačuvali svoje najmilije ali i da bi stvorili Republiku Srpsku istaknuto je na obilježavanju 26. Marta Dana stradanja Srba na Teočaku.

Povrijeđen muškarac i dva dječaka

Muškarac čiji su inicijali G.M. i dva djeteta od sedam i 11 godina povrijeđeni su danas u sudaru dva automobila u Majevičkoj ulici u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinskog Centra javne bezbjednosti.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže