log in

Sve vijesti

U analiziranim uzorcima uvezene hrane nema GMO

Republička uprava za inspekcijske poslove u prošloj godini prilikom uvoza vršila je uzorkovanje različitih vrsta uvezene hrane radi analiza na prisustvo genetički modifikovanih organizama /GMO/ i svi uzorci su ocenjeni kao ispravni, odnosno nije utvrđeno prisustvo GMO, rečeno je u Upravi.

Kopriva: Kraljica zdravlja /VIDEO/

Koprivu tretiramo kao korov i nipodaštavamo je zato što nam je tako blizu, kaže Ranka. Ipak, njena blagotvorna svojstva su neuporediva sa mnogim ljekovitim biljkama iza kojih samo stoji dobar marketing.

Tokom dana toplije, popodne naoblačenje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će tokom dana biti toplije vrijeme uz sunčane periode i postepeno naoblačenje sa sjevera.Jutro je hladno uz slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama ima prolazne magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

  • Objavljeno u Vrijeme

Završen projekat za unapređenje uslova poslovanja /VIDEO/

U Bijeljini je danas svečano okončan projekat "Unapređenje uslova poslovanja u regiji" u okviru kojeg je za proteklih pet mjeseci u gradu izgrađena efikasna elektroenergetska infrastruktura u Industrijskoj zoni dva i ojačana konkurentnost preduzeća kroz regionalno povezivanje.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže