log in

Sve vijesti

Saobraćaj otežan zbog snijega /VIDEO/

Zbog lošeg vremena i većih snježnih padavina na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina saobraćaj se posebno otežano odvija na lokacijama Banj Brdo na magistralnom putu Bijeljina-Tuzla, u LJeljenči i Čađavici na magistralnom pravcu prema Brčkom i u mjestu Glavičice na magistralnom putu Bijeljina–Zvornik, saopšteno je iz ovog centra.

Prosječna plata u novembru 847 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u novembru prošle godine iznosila je 847 KM i nominalno je viša za 2,5 odsto u odnosu na isti mjesec 2015. godine, te za 0,5 odsto viša u odnosu na decembar 2015. godine.

Hladno sa snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno i hladno vrijeme sa snijegom i dnevnom temperaturom od minus četiri do osam stepeni Celzijusovih.

  • Objavljeno u Vrijeme

U protekloj godini povećan broj turista /VIDEO/

Prema izvještaju Turističke organizacije Grada Bijeljina u protekloj godini povećan je broj i posjeta stranih turista ali i broj noćenja, u odnosu na 2015. godinu. Značajan broj dolazaka evidentiran je i tokom januarskih praznika. A otvaranjem Turističkog Info-centra i Suvenirnice, značajno će doprinjeti informisanju zainteresovanih turista za posjetu Semberiji.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže