log in

Uručene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" dio je projekta "Put ka vrhu" čiji je cilj afirmacija preduzetništva, izgradnja i jačanje prosperiteta u duhu unapređenja prekogranične saradnje.

Prema riječima, direktora novosadske agencije "Medija invent" Vlade Markanovića, njihov je glavni  cilj promocija uspjeha i uspješnih ljudi koji stvaraju nove vrijednosti i imaju viziju razvoja.

Na  sinoćnoj svečanosti u Centru za kulturu "Semberija"  dodijeljenja su priznanja  u 21 kategoriji  pojedincima , institucijama I  preduzećima  koja svojim radom I kvalitetom  promovišu privredni razvoj i društveny odgovornost na području Semberije, Majevice I Podrinja. A jedan od njih je I ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predragu Gluhakoviću kome je uručeno prestižno priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" za unapređenje poslovnog ambijenta u Srpskoj.

Dok je prvi čovjek Opštine Lopare Rado Savić dobio prestižno  priznanje kao najuspješniji načelnik u regionu.

Među dobitnicima priznanja su i kompanije "ZP komerc", "Intergaj", "Buk promet", "Semberka", "PAS", "Steko centar", "Tereks kop", "Falkon", "Higra", "Bodaksko", "Atos osiguranje", "Mlin Pavlović" i Agrarni fond u Bijeljini. Zatim Gimnazija Filip Višnjić, Dom zdravlja u Zvorniku I mnogi drugi. A sudeći prema riječima poznatog književnika Pere Zubca,  da se ovo  priznanje dodijeljuje već 18 godina za redom, govori dovoljno  o njenom značaju da se pod  likom I dijelom čuvenog zadužbinara Miše Anastasijevića njeguje poslovni razvoj I društvena odgovornost pojedinaca koji imaju zadatak da stvaraju bolji ambijent za buduže generacije, iz kojih će se iznjedriti budući  laureati.

Društvene mreže