log in

Crna Gora i Grčka najpopularnije destinacije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Da li zbog navike ili zbog toga što se na Jadranu osijećaju  kao kod kuće, naši sugrađani u velikom broju ljetuju iz godine u godinu na Crnogorskom primorju. 

Zato nije ni čudo što je veliko interesovanje za grupni organizovani prevoz u lokalnim turističkim agencijama veoma popularan. Jer osim što ne brinete o svom automobilu, tokom putovanja vas ne muče ni dodatni detalji, poput, obavezne opreme za prevezno sredstvo, međunarodne isprave za vozilo. A sudeći prema cijenama povratnih  karti za prevoz do Crne Gore,  skoro svako može sebi obezbijediti  ovakav vid putovanja.

S obzirom da veliki broj populacije ima složeno radno vrijeme  koje prati ubrzan način života, klasične godišnje  odmore  vrlo često zamjenjuju za vikend putovanja, što je za svakoga ko je spreman da za par dana da  obiće određene destinacije koji su pritom aktivni , idealna kombinacija kao bijeg od svakodnevnice.. Takođe u ovakvim aranžmanima dostupne su i domaće turističke destinacije,gdje možete upoznate sve ljepote i  gastro bisere sa kojima raspolaže naša zemlja..

Ipak kraljice ljetovanja su zemlje juga, Grčka, Turska, Španija... odmor u ovim zemljama koje imaju razvijen turizam na zavidnom nivou dostupan je skoro svakom džepu, jer gotovo sve agencije nude mogućnost plaćanja  ugovorenih aranžamana na više mjesečnih rata do polaska na odmor.

Iako je ljeto krenulo sa kišom i nižim temperaturama, mnoge to nije omelo da isplaniraju i otputuju na odmor... Možda vremenska slika nije za kupanje, ali zato  svaki  drugi  vid rekreacije i odmora može se iskoristiti.. A kako kažu u Turističkoj agenciji Semberija transport njihovi turisti ne odustaju od ljetovanja..

Međutim, nije mali broj i onih koji svoj godišnji odmor planiraju u spostvenim aranžamu i vlastitim prevoznim sredstvom. Odgovornost jeste moža veća ali mogućnost planiranja slobodnih dana na odmoru svakako je neograničena. Iz tih razloga, iz Auto moto društva Sigurnost napominju sve putnike da je potrebno  prije polaska na put provjeriti ispravnost vozila i obezbijediti sve neophodne putne isprave kako bi planirani odmor prošao bez posljedica i u lijepom sijećanju.

Kako bi godišnji odmor prošao bez problema nije prioritet  samo informisanje o smještaju, nego i o putnoj dionici koju planirate preći... Uz sve to odmor svih putnika a naročito vozača je preko potreban.. i naravno bez putne nervoze jer ona vrlo često zna da pokvari kompletnu sliku i doživljaj odmora.

Društvene mreže