log in

Krivična prijava protiv trovača pasa

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Grad Bijeljina je rano jutros podnijela krivičnu prijavu protiv N.N. izvšioca zbog trovanja pasa i mačaka  lutalica prethodnog vikenda na području grada. Iz Gradske uprave ističu da će počinioci  najstrožije kažnjeni, a da će problem napuštenih životnija u najskorijem vremenu riješiti, otvaranjem Azila za napuštene pse i mačke.

Slučaj sa psima lutalicama oteo se kontroli poslednjih dana, jer osim što ove napuštene životnije  predstavljaju opasnost za bezbjednost naših sugrađana, proteklog vikenda došlo je do trovanja određenog broja napuštenih pasa i mačaka, a da je ovaj nečovječni postupak oteo se kontroli govori i  informacija da je N.N. lice ušao u privatni posjed i otrovao  kućnog ljubimca jedne porodice.

Gradski čelnici su odmah reagovali tako što su podnijeli krivičnu prijavu u Okružnom tužilaštvu, tražeći najoštriju reakciju nadležnih organa. Napomenjući da se  uporedo  radi i na pokretanju rada Azila za napuštene životinje.

Međutim, trovanje životinja prethodnog vikenda nije prvi zabilježeni slučaj, podsjeća gradski menadžer Miloš Stevanović , samo prije nekoliko dana pred očima prolaznika u centru grada napušteni pas je umirao u najstrašnijim mukama od  posljedice trovanja.

Gradska uprava ujedno poziva sve sugrađane ukoliko imaju određena saznanja u vezi trovanja napuštenih životinja da prijave ili Gradskoj upravi ili  gradskom menadžeru Milošu Stevanović. Identitet svjedoka biće zaštićen i obezbijeđena je nagrada za saradnju u riješavanju ovog krivičnog dijela

Društvene mreže