log in

Ugljevik: Odluka o cijeni komunalnih usluga na usaglašavanju

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Odluka o cijeni komunalnih usluga u Ugljeviku povučena je sa dnevnog reda današnjeg zasjedanja Skupštine opštine na usaglašavanje do narednog zasjedanja.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić rekao je novinarima da je ova tačka dnevnog reda izazvala najveću pažnju odbornika i da će cjenovnik firme "Kompred" biti usaglašen kako bi stanovništvu bile obezbijeđene kvalitetne usluge. 

Odbornik vladajućeg SDS Jugoslav Cvetković pohvalio je rad preduzeća "Kompred" koji pruža komunalne usluge građanima Ugljevika i izrazio uvjerenje da će u narednom periodu doći do usaglašavanja cijene komunalnih usluga. 

Odbornici su jednoglasno usvojili odluku o osnivanju prava građenja bez naknade za šest porodica koje su korisnici programa EU za oporavak od poplava. 

Prihvaćena je i odluka o pristupanju izrade Strategije bezbjednosti drumskog saobraćaja na području opštine Ugljevik za period do 2028. godine. 

Podršku je dobila i informacija o stanju u privredi opštine Ugljevik za proteklu godinu u kojoj se navodi da na ovom djeluju 154 pravna lica sa 2.655 zaposlenih. 

Društvene mreže