log in

Uređen sportski teren u naselju Intergaj /VIDEO/

foto: Srna foto: Srna
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Amaterskim turnirom u basketu danas je u bijeljinskom naselju Intergaj otvoren sportski teren koji je uređen zahvaljujući donacijama članova Gradskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora stranke Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je ova akcija donijela radost djeci u Bijeljini i pokazala da je SNSD uvijek sa svojim sugrađanima, bez obzira koja je godina i koji period u pitanju. 

"Mi smo uvijek uz narod i u kontinuitetu organizujemo akcije kao što je ovo postavljanje koševa ili, prethodno, izgradnja fudbalskih igrališta, kao i brojne druge akcije koje će usrećiti naše sugrađane, a za koje mi možemo da izdvojimo iz svojih primanja", rekao je Ćorić. 

Prema njegovim riječima, ovo je samo jedan u nizu sličnih projekata Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini koje su radili i koje će realizovati u gradu, ovaj put na radost djece i sa željom da podrže njihovo zdravo odrastanje i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. 

Na uređenom sportskom terenu održan je amaterski turnir u basketu sa učešćem osam ekipa, a nagrada za učesnike je sportska oprema.

Društvene mreže