log in

Počinje trodnevni festival piva i muzike /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Gradski menadžer Miloš Stevanović i direktor preduzeća „Imperio" Goran Bjelcanović su na današnjoj konferenciji za medije najavili neka od koncertnih dešavanja koja će biti održana u Bijeljini u narednom periodu.

Za ljubitelje pop, rok i elekronske muzike večeras u 19:00 časova se otvaraju kapije trodnevnog muzičkog festivala „Bir fest" koji i ove godine organizuje „Imperio", a u okviru Pantelinskih dana, 5. avgusta u Centru za kulturu biće održan koncert klasične muzike gudačkog kvarteta „Intermeco" u organizaciji Gradske uprave, odnosno, Gradskog menadžera.

Program „Bir festa" će se, kao i prethodnih godina, odvijati na dvije bine - glavnoj i di-džej stejdžu. Osim lokalnih bendova, koji već tradicionalno otvaraju program i zagrijavaju publiku, ove godine će na glavnoj bini nastupiti Van Gog, Divlje jagode, Osvajači, Leksington bend, a za ovogodišnji „Bir fest" organizatori najavljuju mnogo bolji i kvalitetniji stejdž sa elektronskom muzikom.

Posjetioci festivala neće biti uskraćeni ni za najvažniju sporednu stvar na svijetu, jer su organizatori obezbijedili led ekran na kojem će biti prenošeno polufinale i finale Svjetskog prvenstva u fudbalu.

Sve tri večeri festivala ulaz za posjetioce će biti besplatan sve do 20:30 časova. Bjelcanović je ovom prilikom najavio da će prve večeri na glavnom stejdžu nastupiti „Kesidis Brueri" (Cassidy's Brewery), Osvajači i Divlje jagode, dok će na di-džej stejdžu nastupiti Di-džej Indominus (Dj Indominious), Dražen Zimonjić, Joma Maja i Dejan Miličević.

Gradski menadžer Miloš Stevanović pojasnio je da je Gradska uprava dala saglasnost za održavanje „Bir festa" s obzirom na to da su organizatori ispunili sve uslove i platili sve potrebne takse.

- Molimo građane, koji žive u neposrednoj blizini mjesta održavanja „Bir festa", da imaju razumijevanja zbog glasne muzike u naredna tri dana, s obzirom na to da ova manifestacija predstavlja veliki turistički potencijal za naš Grad - istakao je Gradski menadžer, dodajući da će o o bezbjednosti posjetilaca festivala voditi računa veliki broj policijskih službenika.

Stevanović je pozvao građane da se, zbog ograničenog broja mjesta u Centru za kulturu, prijave za preuzimanje besplatnih karata kvarteta „Intermeco" na broj telefona 065/845-645 ili na elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

- U planu je da ovaj koncert bude prenošen i uživo na lokalnoj televiziji, s obzirom na to da ovakve kulturne manifestacije predstavljaju važne kulturne događaje za naš Grad - istakao je Stevanović.

Društvene mreže