log in

Kamp za mlade „Zapali aktivizam“ /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Već četvrtu godinu za redom u okviru Udruženja građana „Otaharin“ organizuje se Omladinski kamp „Zapali aktivizam, a prema riječima organizatora, u odnosu na prethodne godine, ovaj put biće promjenjena lokacija ali i jednim dijelom i sadržaj samog programa, jer će pored osnovne teme – omladinski aktivizam velika pažnja biti poklonjena i drugim važnim temama vezanim za omladinsku populaciju.

Ove godine samo će  trideset učesnika boraviće u Omladinskom kampu, zbog, kako tvrde organizatori, ograničenih smještajnih kapaciteta, ali će sve ostale prijavljene aplikacije iskoristiti za neke druge aktivnosti.

S obzirom da je prethodnih godina Omladinski kamp dao zaista dobre rezultate u pogledu aktivizma i volonterizma, organizatori očekuju ove godine još jači aktivistički duh među mladim ljudima kako bi oni  bili novi inicijatori   i glavni nosioci  omladinskih  aktivnosti.

Omladinski kamp Zapali aktivizam biće održan od 13.do 17. Avgusta u Eko kampu jezera. A učešće će uzeti mladi sa područja grada Bijeljina, između 16. I 23 godine.

Društvene mreže