log in

U protekla 24 sata devet saobraćajnih nezgoda - jedno lice smrtno stradalo

foti: FB/Policija zaustavlja RS foti: FB/Policija zaustavlja RS
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je  devet saobraćajnih nezgoda ,četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, pet saobraćajnih nezgoda sa tjelesnim povredama od čega je jedno lice smrtno stradalo, a jedno lice je lišeno slobode zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola

Na području Policijske uprave Bijeljina  pronađeno je u dvije grupe  ukupno petnaest   ilegalnih migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u mjestu Donji Dragaljevac grad Bijeljina, kontrolisali  su 11 lica, za koja je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana  bez identifikacionih dokumenata, a četiri migranta su pronađena u gradu Bijeljina. Lica su predata službenicima Granične policije BiH na dalje postupanje.

U saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao dvadesetdvogodišnjak

Na magistralnom putu Bijeljina-Rača u mjestu Trnjaci Grad Bijeljina, 06.08.2018. godine u 21,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnom posledicom.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko motorno vozilo „Pežo“, kojim je upravljalo lice M.D. (1949) iz Novog Grada  i motocikl marke „Kavasaki“ kojim je upravljalo lice  M.M.(1996) iz Trnjaka  koji  je smrtno stradao

Društvene mreže