log in

Govedarica uručio diplome polaznicima

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica prisustvovao je sinoć u Bijeljini završnom modulu treće generacije Političke akademije SDS-a i za 47 polaznika ovom prilikom uručio diplome.

Govedarica je nakon uručivanja diploma rekao novinarima da su mladi snaga i budućnost Republike Srpske i da je SDS nastavio da vodi brigu o tome da mladi treba da se usavršavaju u raznim političkim i društvenim vještinama, da bi stranka u njima imala perspektivu i kako bi Srpsku mogli sigurno voditi i ostaviti budućim naraštajima.

Govedarica je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se održava Politička akademija koju je ustanovio prethodni predsjednik SDS-a Mladen Bosić, te očekuje da će ova stranka već sljedeće godine iznjedriti novu generaciju mladih koji će znati da rade svoj posao.

"Vjerujem u mlade ljude, u njima je budućnost, sa mladima Republika Srpska treba da ide naprijed", naglasio je Govedarica i dodao da Republiku Srpsku vidi kao zemlju u kojoj mladi prepoznaju svoju perspektivu.

Polaznik treće generacije Političke akademije SDS-a Stefan Dragičević rekao je da su okupljeni mladi u SDS-u budućnost Republike Srpske.

Društvene mreže