log in

Ponosni vlasnici oldtajmera na druženju u Bijeljini /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stari prijatelji  bijeljinskog oldtajmer kluba , stigli su iz Podogorice sa deset  reprezentativnih  vozila.

Crnogorci svake godine plijene pažnjom svojim oldtajmerima u Semberiji, međutim, ništa manje nisu zanimljivi I tokom putovanja, gdje ih u svakom mjestu  od Podgorice do Bijeljine prolaznici zaustavljaju kako bi se sa njihovim ljubimcima slikali.

Slovenac  Uran Primaš već 40 godina živi I radi u Austriji, a nešto  manje, skoro tri decenije Primaš je pasionirani ljubitelj I vlasnik oldtajemra.

Prema riječima Bojana Stajića  domaćina čuvene  Bubijade prosjek starosti svih vozila iznosi oko 50 godina, I sve njihove vlasnike veže jedan strast a to je ljubav prema starim vozilima.

Nakon prijema u kamp u Dvorovima i kratkog predaha, "bube" našminkane za izložbu, prodefilovale su gradom do Tržnog centra Mihajlović gdje su se zaustavile kako bi radoznali prolaznici bili u prilici da ih pogledaju i popričaju sa njihovim vlasnicima. Oldtajmer klub "Bijeljina" osnovan je 2012. godine i okuplja četrdesetak ljubitelja i vlasnika "buba". Ovo je treća "Bubijada" koju su organizovali, a ovakve skupove, kako kažu članovi ovog kluba, odlikuje druženje i pozitivna energija.

Društvene mreže