log in

SP: U Bijeljini obilježeno 25 godina partije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

"SP formirana je  u najtežim vremenima kada je njenim osnivačima bukvalno život bio ugrožen, ali su oni imali hrabrost i viziju da pokažu da se može drugačije razmišljati i praviti odnose u društvu", rekao je potpredsjednik  Socijalističke partije  RS Dalibor Stević, sinoć povodom obilježavanja četvrt vijeka rada ove stranke u Srpskoj.

Proslavi jubileja u stranačkim prostorijama prisustvovali su osnivači SP, od kojih su neki sada članovi drugih političkih stranaka. Tim povodom, je Stević naglasio da je SP  bila temelj za sve druge političke subjekte i da su  vrata ove stranke  uvijek otvorena za sve koji su iz nje potekli, kao i za mlade članove. Jer, prema njegovim riječima socijalisti su ujedno  ponosni i na brojnost mladih ljudi u svojoj stranci.

Na obilježavanju 25 postojanja SP RS, u Gradskom odboru u Bijeljini poručeno je da je  našem društvu  potrebna   prava partija ljevice, a to je SP, istovremeno, naglašavajući  da to znači podgrijavanja  konflikata, ni svađe, na političkoj sceni,  nego unapređenje ekonomije i životnog standarda.

Društvene mreže