log in

Identifikovano lice koje je u Bijeljini otuđivalo ratkape sa putničkih automobila

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, operativnim radom na terenu  došli su do saznanja da je lice M.J. iz Bijeljine izvršio više krivičnih djela '' Krađa'' na području grada Baijeljine.

Naime, prijavljeno lice je u toku 2014. godine i tekućem periodu 2015. godine, vršio krivična djela na način što je sa putničkih automobila novije proizvodnje uz upotrebu fizičke snage skidao '' originalne ratkape'' sa putničkih automobila marke Volkswagen, Peugeot,Skoda, Mercedes, Fiat 500, Opel, Citroen. 

Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini od strane policijskih službenika izvršeno je pretresanje stana i dr. prostorija koje koristi lice M.J. u Bijeljini. prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto 65 kompleta ''originalnih'' ratkapa za gore navedena vozila.

Ovom prilikom Centar javne bezbjednosti Bijeljina poziva  građane koji su u proteklom periodu oštećeni krivičnim djelom '' Krađa '', da isto prijave u Policijsku stanicu Bijeljina, kako bi im se vratili otuđeni predmeti i identifikovala sva oštećena lica. 

Društvene mreže