log in

Program za djecu i učenike u okviru projekta "Voda je život" /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavnici preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u Bijeljini u okviru projekta "Voda je život" poručili su da je ispravnost vode za piće prioritet ovog preduzeća, te povodom prvog dana nove školske godine pripremili zabavno-edukativni sadržaj za djecu i učenike.

Zabavno-edukativni sadržaj, osim u Osnovnoj školi "Meša Selomović" u Janji, biće realizovan i u osnovnim školam "Sveti Sava" i "Jovan Dučić" u Bijeljini, a sutra u Dječijem vrtiću "Čika Jova Zmaj".

Direktor Osnovne škole "Meša Selimović" Milica Perković rekla je novinarima da je ovo lijep način da učenici počnu novu školsku godinu, a program koji su im pripremili predstavnici preduzeća "Vodovod i kanalizacija" bio je edukativan.

Uz čestitke povodom prvog dana školske godine, izvršni direktor za Sektor kanalizacije preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Darko Mitrić podsjetio je da projekat, osim posjete školarcima, obuhvata i posjetu studentima i penzionerima.

U okviru projekta biće nastavljena podjela flašica za vodu i brošure "Voda je život", koje su pripremljene i štampane u preduzeću.

Društvene mreže