log in

Neophodno podržati uspješne ljude /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prilikom današnjeg susreta sa Bracom Gajićem mladim internet preduzetnikom , gradski menadžer Miloš Stevanović je poručio da ovako talentovani ljudi i te kako zavrijeđuju  pažnju lokalne zajednice i da Gajić može očekivati podršku od gradske uprave tokom rada u narednom periodu.

Istog dana Stevanović je razgovarao sa svojim kolegom advokatom Ognjenom Avlijašem, čija je knjiga "Šetač u stroju" jedna od najčitajinih dijela i ujedno najavio promociju pomenutog romana za novembar mjesec.

Na prijem kod gradskog menadžera prisustvovao je i Mladen Mišeljić predjsednik doktora stomatologije RS koji je iskoristio priliku da najavi za subotu održavanje Međunarodnog simpozijuma stomatologa u Eparhijskom centru u Bijeljini.

Današnji prijem u zgradi gradske administracije organizovan za mladom preduzetnika Bracu Gajića, Ognjena Avlijaša talentovanog pisca i Mladena Mišelića  predsjednika  doktora stomatologije RS, predstavlja namjeru gradskih čelnika da osluškuju potrebe našeg društva i ujedno razvijaju kulturni život u našoj zajednici.

Društvene mreže