log in

Krajem mjeseca treći upisni rok na fakultetima u Bijeljini /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na Pedagoškom i Pravnom  fakultetu i fakultetu poslovne ekonomije još uvjek ima mjesta  za upis za sve neodlučne koji su propustili prvi i drugi upisni rok.

Treću šansu neće dobiti samo budući brucoši nego i svršeni studenti koji žele da nastave školovanje na drugom itrećem ciklusu studija.

Već odavno suvo teorijsko znanje je prevaziđeno u visokoškolskom obrazovanju, i svi ovi fakulteti nude uz kvalitetnu nastavu i dobru stručnu praksu, tokom koje se studenti upoznaju sa birokratijom na radnim mjestima i rad sa strankama.

Umreženo pravilo da je danas teško doći do zaposlenja svršenim studentima, rukovodstvo Pedagoškog i Pravnog fakulteta i fakulteta Poslovne ekonomije tvrdi da je pogrešno, jer za kvalitetan kadar uvjek postoje potrebe na današnjem tržištu, a ukoliko i postoje poteškoće prilikom zapošljavanja to je moguće riješiti uz mjere reorganizacije samog programa rada.

Sa pomenutih fakulteta poručuju mladima da već počnu pripremati dokumentaciju za treći upisni rok koji će biti održan krajem septembra, a da će nastavnički kadar na fakultetima potruditi da kroz promociju  ispromovišu ne samo programe i smjerove nego i kvalitetne studente koji sa  svojim  postignutim uspjehom  mogu nadati brzom zaposlenju.

Društvene mreže