log in

Gluhaković: Domaći proizvod Srpske ima evropski kvalitet /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kvalitet domaćih proizvoda dobija utakmicu i na evropskom i svjetskom tržištu.

Otvarajući konferenciju "Brendiranje domaćih proizvoda - naše je bolje" koja se održava u Etno-selu "Stanišići", Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković je najavio da će resorno ministarstvo, u saradnji sa udruženjima potrošača i trgovcima, intenzivirati promociju domaćih proizvoda u Srpskoj. Pozvao je građane Srpske da što više kupuju domaće proizvode.

Dugo godina se radilo na standardizaciji, novim tehnologijama i brendiranju domaćih proizvoda, a radi se i danas sve kako bi se dostigla konkurentnost i kako bi proizvodi iz Srpske obezbijedili svoje mjesto kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, kažu predstavnici eminentnih firmi koji su danas u Etno – selu pohvalili višegodišnju kampanju "Naše je bolje" i predstavili najbolje od domaćih proizvoda.

Višegodišnja kampanja i promocija domaće proizvodnje doprinosi njihovom boljem plasmanu i prisustvu u velikim trgovačkim centrima, stava su u Privrednoj komori.

Na konferenciji u Bijeljini promovisan je novi broj časopisa Ministarstva trgovine i turizma "Najbolje iz Srpske", kao i novi spot za kampanju "Naše je bolje".

Opširnije pogledajte u emisiji Život sela u nedjelju od 14 časova

Društvene mreže