Logo
Odštampajte ovu stranicu

Poboljšanje bezbjednosti djece u parku u naselju Ledinci

Poboljšanje bezbjednosti djece u parku u naselju Ledinci
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Parku prijateljstva Bijeljina-Langenhagen u bijeljinskom naselju Ledinci za desetak dana će biti završena ograda prema Ulici Srpske dobrovoljačke garde, čime će biti poboljšana bezbjednost djece, a vrijednost izgradnje ograde dužine 75 metara je 17.000 KM.

Radovi su počeli prije dva dana, a danas su ovaj park posjetili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predstavnici bijeljinske Gradske uprave.

"Odreagovali smo na inicijativu mještana i započeli izgradnju ograde koja će zaštititi prvenstveno djecu. Takođe, postavićemo i stubiće na obodu parka prema Ulici Svete Mijovića, kako bi onemogućili da neodgovorni građani ulaze automobilima u park", rekao je Mićić.

Načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović je podsjetio da je ovaj prostor uređen prije sedam-osam godina i od tada su postavljeni rekviziti za dječiju igru i staze, a donacijom rekvizita se u uređenje parka uključio i "Mikrofin".

"Izgradnjom ograde i postavljanjem nekoliko stubova javne rasvjete zaokružićemo uređenje ovog parka. Cilj nam je da zaštitimo djecu koja tokom igre mogu da istrče na ulicu. Sada će tu biti ograda koja će ih zaštititi", rekao je Stojanović novinarima.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.