log in

Dvije filmske projekcije na otvorenom

foto: Srna foto: Srna
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Manifestacija "Bioskop pod zvijezdama" otvorena je večeras u Bijeljini projekcijom ruske romantične drame "Led", nakon koje će biti prikazan američki akcioni film "Okeanovih dvanaest".

Ovu dvodnevnu manifestaciju organizovao je Gradski odbor SNSD-a Bijeljina, a predsjednik odbora Nedeljko Ćorić rekao je da je ovo način da se skrene pažnja da je ovom gradu potrebno više kulturnih sadržaja.

"Ovakav događaj izaziva interesovanje ljudi kojima su potrebni kulturni sadržaji", rekao je Ćorić, pozdravljajući brojne posjetioce bioskopa na otvorenom.

Ćorić je naveo da je SNSD obezbijedio projekciju četiri svjetska hita, koja izazivaju veliku pažnju ljubitelja filmske umjetnosti.

"I ovo je način da se pokaže sloboda izražavanja stavova", poručio je Ćorić i dodao da je ovo mala investicija koju može da priušti svaka opština u Republici Srpkoj.

Na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića sutra u 19.00 časova biće prikazan film "Biser Bojane" u režiji Milana Karadžića, a u 21.00 čas posjetioci će moći da gledaju mjuzikl "Mulen ruž".

Društvene mreže