log in

Jadranka Grupa ljeti zapošljava oko 800 sezonskih radnika /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Jadranka grupa je najveći poslodavac u Hrvatskoj, bavi se hotelijerstvom, trgovinom, te kampingom.

U sezoni zapošljava oko 1.600 ljudi,od toga 800 sezonskih radnika a svoju bogatu ponudu i priliku za zaposlenje ponudila je i predstavila potencijalnim kandidatima u Bijeljini.

U Jadranka grupi kažu da je za određena zanimanja neophodna i kvalifikacija, naglašavajući da se u oblasti turizma najviše traži poznavanje stranih jezika. Međutim, ova grupa se bavi i internom edukacijom i obukom kadrova pa im ovo ističu nije prioritet. Bitno je kažu da kandidat ima volju da radi i da svoj posao obavlja savjesno i odgovorno. Jadranka grupa na svim nivoima  brine o svojim zaposlenm te im, pored ugovorene naknade za rad, osigurava smještaj i hranu, te niz drugih benefita.

U sklopu Jadranka grupe, posluje i Jadranka trgovina, koja se bavi i proizvodnjom  pekarskih, slastičarskih i mesnih proizvoda. Tokom zime zapošljavaju 200 radnika, a u sezoni oko 400 njih. Radnim angažmanom sezonaca koji dolaze sa ovih prostora su kažu više nego zadovoljni. Trgovci, vozači, mesari i pekari su zanimanja koja su im ističu posebno važna.

Najveći broj radnika tokom sezone u Mali Lošinj stiže upravo sa ovog područja BiH kažu u Jadranka grupi ističući da sezonski radnici kod njih imaju priliku da ostvare solidnu zaradu.

Društvene mreže