log in

Dakić: Ogromno povjerenje vratićemo dobrim radom /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

DEMOS  se vraća  izvornim principima DNS što potvrdjuje I činjenica da je novoformiranoj stranci pristupila većina članstva istakla je ovo Spomenka Stevanović,  potpredsednik  DEMOS-a I šef Nezavisnog demokratskog kluba  poslanika na sinošnjoj  osnivačkoj skupštini Gradskog odbora DEMOS-a u Bijeljini.

Iskreni patriotizam, odgovorna kadrovska politika I bespoštedna  borba protiv kriminala I korupcije su temeljni principi DEMOS-a. Zbog političkih turbulencija, neslaganja  I  tenzija sa vrhom DNS  trenutno ne postoji  nikakav vid komunikacije.   

Nakon osnivačke skupštine DEMOS-a održane 12 decembra u Banja Luci, dinamika konstituisanja  odbora u lokalnim zajednicama je zbog novogopdišnjih I božićnih praznika trenutno usporena ali već sredinom januara ove aktivnosti biće intenzivirane naglasila je Stevanovićeva.

Milan  Dakić, Novoizabrani predsednik GO DEMOS-a,  izrazio je zadovoljstvo prepunom salom hotela Drina u Bijeljini I odzivom članstva I sipmpatizera novoformirane stranke istakavši da je preko 90% članova GO  DNS Bijeljina pristupilo DEMOS-u. Ovoj stranci su pristupila 2 od 3 odbornika u Gradskoj Skupštini.

Bez obzira na sve izazove koji su ored njima Dakić je uvjeren da će uz neupitno povjerenje članstva revitalizovati principe političke odgovornosti prema gradjanima.

Društvene mreže