Logo
Odštampajte ovu stranicu

Banja Dvorovi skromno obilježila Krsnu slavu /FOTO/

foto: arhiv foto: arhiv
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Danas je u Banji Dvorovi kod Bijeljine obilježena Krsna slava ove banjsko rekreativne ustanove, Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana, zaštitnika loze Nemanjića, u narodu poznatija kao Sveti Stefan.

Direktor Banje Dvorovi Milorad Zekić čestitao je svim zaposlenim Krsnu slavu Svetog Stefana kao i građanima 27. rođendan Republike Srpske.

Zekić je uz to izrazio nadu da će sve zacrtano i planirano u ovoj ustanovi biti i završeno kako bi se ovaj kompleks priveo u potpunosti banjsko rekreativnoj namjeni.

Vjerujemo u perspektivu ove ustanove i nadamo se da ćemo u ovoj novoj godini imati dovoljno posla kako bi nastavili sa napretkom u radu i realizovali napore za proširenje kapaciteta, naglasio je Zekić.

Samo uz malo podrške mogli bismo da budemo zamajac razvoja Semberije, a tu neophodnu podršku prvenstveno očekujem od Grada Bijeljina, republičke vlasti ali i svih zaposlenih u ovoj ustanovi, te sam ubijeđen da ovoj ustanovi dolaze bolji dani, zaključio je Zekić.

''Banja Dvorovi'' smještena je u sevjeroistočnom dijelu Republike Srpske na putu Bijeljina – Rača, na samo šest kilometara od centra Bijeljine. Osnovana još 1957. godine kada je na ovom području urađena prva bušotina za geotermalnu vodu.  Krajem osamdesetih godina počela je i gradnja hotela ''Sveti Stefan'' koji nije u potpunosti završen, ali je veliki dio ovog objekta osposobljen za prijem gostiju.

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.