log in

Putevi očišćeni od snijega /VIDEO/

foto: SRNA foto: SRNA
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prema podacima  dežurnih službi preduzeća Bijeljina put, svi magistralni i regionalni putevi na području Semberije i Majevice su očišćeni i prohodni.

Slična je situacija I na području  opštine Ugljevik gdje  visina snijega dostiže 10 centimetara, putevi su prohodni, a saobraćaj se odvija smanjenim intenzitetom,što je potvrđeno Srni u opštinskoj upravi. Mehanizacija za zimsko održavanje lokalnih piteva je na terenu i čiste se visinske kote, kao i urbani dio Ugljevika. A ovakva situacija je I sa radom dežurnih ekipa preduzeća Bijeljina put, koje je  zaduženo za održavanje 330 kilometara putne mreže, te da raspolaže sa dovoljnim brojem  ljudstva, mehanizacije, ali i abrazivnog materijala.

U podmajevičkim  opštinima Ugljevik I Lopare , kao I na području bijeljinske regije, uredno se  vrši napajanje potrošača električnom energijom, kao i vodosnabdijevanje i snabdijevanje toplotnom energijom za sve korisnike. A što se tiče vremenske slike, snijeg je dabnas slabijeg inteziteta u pojedinim mjestima, a temperatura vazduha nula stepeni Celzijusovih.

Društvene mreže