log in

Borenović: Dobri rezultati Gradskog odbora /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislav Borenović istakao je danas da Gradski odbor /GO/ ove stranke u Bijeljini u kontinuitetu bilježi dobre rezultate.

On je na proslavi Bogojavljenja - krsne slave GO PDP Bijeljina u Dvorovima kod Bijeljine istakao da je važno da se na ovakav način okupljaju članovi, simpatizeri i prijatelji stranke.

"Svakako da je iza nas jedna turbulentna i izazovna godina, koja je donijela određene dobre rezultate kad je riječ o PDP-u. Isto tako, to je godina koja nam pokazuje da i dalje treba insistirati da Republika Srpska bude ekonomski jača, da se maksimalno zalažemo i insistiramo da idemo ka demografskoj i moralnoj obnovi Republike Srpske", rekao je Borenović.

On je izrazio očekivanje da će ova stranka biti dovoljno dobro spremna za sljedeću godinu i lokalne izbore.

"Navikli smo da u Bijeljini imamo dobre rezultate i uopšte ne sumnjam da će predsjednik GO u Bijeljini Slaviša Marković, zajedno sa našim ljudima, kojih ih je iz godine u godinu sve više i više, napraviti dobre rezultate", rekao je Borenović novinarima.

Marković je istakao je da je obilježavanje Bogojavljenja tradicija duga 19 godina, kojoj i danas prisustvuje veliki broj članova i simpatizera stranke.

"To je dokaz da PDP ovdje u Bijeljini uživa veliko povjerenje i birača i građana i da nas ljudi zaista podržavaju. Slava je prilika da se osvrnemo na godinu iza nas, jer su iza nas izbori na koje PDP u Bijeljini može da bude izuzetno ponosan", rekao je Marković.

Marković, koji je i potpredsjednik PDP, ubijeđen je da će PDP u Bijeljini iz godine u godinu imati sve veću podršku.

Društvene mreže