log in

Poledica i snijeg zahtijevaju maksimalan oprez /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Tokom noći  I jutra usled novih sniježnih padavina  I poledice, “Bijeljina putevi “ su  angažovali  sve raspoložive kapacitete u ljudstvu I materijalno tehničkim sredstvima kako bi se na svih 300 kilometara putne mreže koje održava “Bijeljina put” saobraćaj odvijao nesmetano.

Prema najavama meteorologa  u narednim danima moguće su nove padavine  I niske temperature što može dovesti do stvaranja poledice na pojedinim dionicama puteva pa iz Bijeljina puteva apeluju na sve vozače da brzinu kretanja svojih vozila prilagode uslovima na putu.

Što se tiče stanja trotoara I javnih površina  u gradskoj zoni, AD “Komunalac” je već u ranim jutarnjim časovima  blagovremeno reagovao tako da je po riječima MIlorada  Stjepanovića situacija u samom gradskom jezgru dosta zadovoljavajuća.

Stjepanović napominje da se trenutno vrši posipanje trotoara solju , da su sve ekipe na terenu kako bi sve gradske  javne površine bile prohodne  I da u  AD “Komunalac”  spremno očekuju mogućnost novih padavina tokom večernjih časova I narednih dana.

Društvene mreže