log in

Peti Poslovni forum menadžera 19. i 20. marta u Bijeljini

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Centar za edukaciju "Pro Eduka" nakon četiri uspješno održana Poslovna foruma menadžera, nastavlja dobru priču u Bijeljini i organizuje peti Poslovni forum menadžera 19. i 20. marta 2019. godine.

Cilj Poslovnog foruma menadžera je pružanje kontinuirane edukacije, te praćenje promjena i najnovijih trendova u oblasti menadžmenta, ali i upoznavanje, razmjena iskustva i znanja uspješnih menadžera i stručnjaka.

- Najznačajnija stvar koju kompanije, organizacije i svakako lokalne samouprave mogu i treba da urade je rad na edukaciji ljudi, bez obzira na to da li su to zaposleni, potrošači ili korisnici usluga. Treba da budemo svjesni toga koliko su brze i temperamentne promjene, a edukacija i dalji razvoj pojedinaca su naznačajniji kapital koji imamo. Grad Bijeljina je prepoznao važnost ovog Foruma i srećni smo što možemo biti domaćini ovako važnog događaja - naveo je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera.

Peti Poslovni forum i ove godine donosi najzanimljivije teme i trendove iz svijeta teorije i prakse menadžementa - koncepti menadžmenta bazirani na digitalnoj transformaciji, promjene i trendovi u menadžmentu, inovacije, organizaciona kultura, a neozaobilazna tema je i pozicija žena u menadžmentu. Forum u Bijeljinu dovodi ugledne domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona.  

Osim predavanja, tokom Foruma biće organizovane i panel diskusije sa mladim menadžerima, ženama na pozicijama menadžera, ali i menadžerima iz javnog sektora. Predavači i panelisti na ovogodišnjem Forumu su dr Dragana Đermanović, Vladimir Vulić, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, Mia Popić i drugi.

Više informacija o prijavi za učešće na Poslovnom forumu menadžera možete pronaći na sajtu: www.proeduca.net 

Društvene mreže