log in

“Upoznaj muziku” uz Dušana Sekulića /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Jedinstvena prilika za sve one koji nisu zakoračili izvan naših granica, a koji imaju želju da upoznaju drugačije kulture, omogućena je kroz Projekat – Upoznaj muziku, čiji je idejni tvorac  Dušan Sekulić, magistar harmonike.

Kako sam naziv govori, kroz muziku,ali i kroz  gastrokulturu, ples i  adekvatnu scenografiju svi  posjetioci  imaće  priliku da svim čulima prošetaju kroz   Argentinu, Španiju, Rusiju, Francusku i Balkanske zemlje..

Sa projektom Upoznaj muziku kreće se od februara  i trajaće sve do decembra mjeseca, što znači da će svaki mjesec biti organizovane tematske večeri, osim maja, kada je hotel Drina rezervisana za proslavu matura.

Osim  Hotela Drina kao partnera na Projektu, Sekulić ima ogromnu podršku značajnog broja kolega koji će nastupati zajedno sa njim, i jedan dio bijeljinskih  umjetnika koji su zaduženi za osmišljavanje tematskih  scenografija.

Februar je već rasprodat, što dovoljno govori koliko je naša publika željna  ove vrste kulturnih događaja, koji  je originalan   i prvi put se organizuje u Bijeljini. A iza svega stoji Dušan Sekulić koji sve ove godine gradi uspješno  internacionalnu karijeru.

Društvene mreže