log in

Osamnaesti "Dani komedije" počinju 25. marta /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Koliki je nerv za pozorišnom scenom u Bijeljini  potvrđuje istrajnost i kvalitet Festivala Dani komedije koji se punih 18.godina održava bez prekida, sa ciljem da ovaj festival kao arena dobrog teatra,  stvori  priliku  za nadmetanje  vrhunske  glume  i  valjane režije, zajedno sa majstorima pera pozorišnih komada i svim drugima koji stvaraju magiju pozorišne umjetnosti.

Punoljestvo festival  Dani komedije obilježava  sa šest kvalitetnih pozorišnih predstava iz Srpske I Srbije.

Sudeći prema repertoaru, organizatori su se očigledno vodili maksimom Branislava Nušića da je bolje gledati  život u pozorištu, nego pozorište u životu, dok će I ove godine kompletan repertoar  ocijenjivati stručni tročlani žiri.

Ovaj tradicionalni festival komedije ne bio tako postojan bez dugogdišnjih  dobrih prijatelja , ali dobrim dijelom  za novčanu pomoć zaslužne su Gradska uprava I resorno ministarstvo.

Malo skuplje karte ove godine nisu  umanjile interesovanje domaće publike, kako kažu za prve dvije predstave ulaznice su već rasprodate ali svim zainteresovanim za Festival Dani komedije dostupne su komplet ulaznice za svih šest predstava I pojedinačne karte  za ostale četiri predstave na ovogodišnjem repertoaru. A Festival zvanično počinje 25, dok se  zavjesa  spušta 30. Marta.

Društvene mreže