log in

Borenović: Ključni cilj novi izborni zakon i fer izbori /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

"PDP je stranka koja pokazuje stabilnost i ozbiljnost prema aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH", rekao je nakon sjednice Glavnog odbora stranke koja je održana u Bijeljini lider PDP-a Branislav Borenović i dodao da će ova stranka nastaviti sa opozicionim djelovanjem u NS RS, predlažući konkretna zakonska rješenja iz Programa obnove Republike Srpske.

On je naveo da je ključni politički cilj PDP-a izmjena izbornog zakona i najavio da će ova stranka insistirati na donošenju novog izbornog zakona koji će obezbijediti fer i poštene izbore i realne rezultate izbora.

Borenović je poručio da niko neće moći da naruši jedinstvo, stabilnost, političku snagu i dosljednost PDP.

Poslanik PDP-a u NS RS Draško Stanivuković izjavio je novinarima u Bijeljini da oko zabrane okupljanja građana na Trgu Krajine u Banjaluci postoje kontradiktornosti. Stanivuković i njegov saradnik Ivan Begić  saslušani su danas u Policijskoj upravi Banja Luka, zbog kako je ranije saopšteno počinjenog krivičnog djela neovlašteno tonsko snimanje i prisluškivanje.

Sabor PDP-a biće održan u Banjaluci 28. septembra, i tada će kako je najavio lider stranke biti izabran novi glavni odbor i rukovodstvo PDP-a i obilježeno 20 godina djelovanja stranke.

Društvene mreže