log in

Podrška SDS Bijeljina predsjedniku Vučiću

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Danas je na miting podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću otputovalo pedeset članova Aktiva mladih Srpske demokratske stranke Bijeljina.

Omladince SDS-a je ispratio predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Mićo Mićić.

- Omladina Srpske demokratske stranke se organizovala da danas ode u Beograd na miting podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Podržavamo njihovuideju, jer je predsjednik Srbije prijatelj Republike Srpske i našeg Grada i nedavno je izdvojio i značajna sredstva za Republiku Srpsku. Vučić na Srpsku gleda kao na dio cjelokupnog prostora na kome žive Srbi, želeći da sačuva mir i opstanak srpskog naroda na ovim prostorima, na čelu Srbije kao garanta Dejtonskog mirovnog sporazuma - istakao je Mićić, koji je iskoristio priliku da se  zahvali predsjedniku Vučiću i na podršci za izgradnju auto-puta Beograd-Banjaluka preko Semberije, ali i za izdvojeni novac za sportske sale u Bijeljini.

On je istakao da rukovodstvo Gradskog odbora Bijeljina u potpunosti podržava Vučića.

- Stojimo iza politike koja podrazumijeva mir na ovim prostorima, ekonomski prosperitet i poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma - jasan je bio Mićić.

- Dajemo podršku politici predsjednika Vučića i Srpske napredne stranke. Srbija na čelu sa Vučićem ima stabilnost i napredak, što je pokazatelj da pod dobrim rukovodstvom može ići u pravom smjeru - smatra predsjednik Aktiva mladih SDS Bijeljina Vlado Ljubojević, ističući da Republika Srpska gleda u Srbiju i očekuje njenu podršku za Srbe sa ove strane Drine.

Društvene mreže