log in

Otvoren Sajam turizma i gastrokulture /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Deseti sajam turizma i gastrokulture u Bijeljini   okupio je veliki broj izkagača iz zemlje i regiona.

Sajam je svečano otvoritla  ministarka  trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač., koja je tom prilikom istakla da slika ovog događaja govori više od bilo koji riječi I da ovaj sajam je jako značajan za Grad Bijeljina I cijelu Semberiju jer je ovo najbolji način da se promoviše ujedno I domaći turizma pored gostiju  sa strane.

Prema mišljenju gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića svi posjetioci imaće priliku da u ova dva dana zasigurno vide dobat I kvalitetan turistički sadržaj, što je na zadovoljstvo domaćina I organizatora Sajma turizma.  Iz Turističke organizacije Grada Bijeljina poručili su  da je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, koji će svoje proizvode izložiti na 1.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora.

Kao što organizatori ističu., na ovogodišnjem sajmu turizma I ugostiteljstva rekordan broj izlagača, što domaćih , što iz regiona. Međutim, kao I svake godine, pojedini brendovi iz Semberije izazovu veliko interesovanje, poput Pekare Bodaxco, koja je višedecenijskim radom potvrdila visok kvalitet I povjerenje njenih vjernih potrošača.

Pekarsko preduzeće Bodaxco  iz godine u godinu proširuje asortiman, u želji da  zadovolji zahtjeve svih konzumenata, tako da se u svim njegovim prodajnim objektima može naći bogata ponuda slanih I slatkih specijaliteta.

Za sve posjetioce  koji planiraju godišnji domor I ljuvitelji su kvalitetnih putovanja, prava  adresa    na Sajmu bio je štand  Turističke  agencije  “Happy Travel”, koja  nudi  široku lepezu jednodnevnih I višednevnih  turističkih aranžmana.

Današnji turizam je nezamisliv bez tradicije, a duh starih vremena možemo naći u bogatoj gastro ponudi bijeljinskog restorana Lovac, koji je za pet decenija postojanja stekao epitet mondemskog mjesta, na kome se uz ljubaznost osoblja I kvalitetnu uslugu, svaki posjetilac osjeća kao kod kuće.

Osim domaćih brendova, posebno mjesto na ovogodišnjem sajmu turizma zauzimaju gosti iz regiona, naročito štand iz Nikšića, na  kome se promovisao etno kompleks  Sveti Đorđe, a uz njega bogata tradicija I istorija Crne Gore.

Prema program sajma turizma  sutra posjetioce očekuje prezentacija gastroponude, tačnije  promocija ugostiteljskih objekata I proizvođača zdrave hrane.

Društvene mreže