log in

Predstavljena bogata gastro ponuda /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Drugog dana Sajma turizma u Bijeljini, posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa dobrom  gastroponudom ali i  sa bogatim asortimanom proizvođača zdrave hrane. 

Iz TO RS ocjenjuju ovogodišnji sajam  sa najvišim ocijenama, smtrajući da je ovo idelana prilika za promociju cijele Semberije i njenih potencijala.

Jedno je sigurno, Semberija ima turistički potencijal, ali ono što mora biti primarno jeste razvoj i ponuda novih turističkih sadržaja, koji će biti zanimljivi  svim generacijama turista.

Širokim spektrom sadržaja kao   novim  trendom  u turizmu, vodili su se i  zaposleni u Hotelu Drina, koji su osim klasičnog hotelskog smješataja i ugostiteljstva  ponudili širi asortiman u sklopu svog objekta, u želji da zadovolje svakog ko zakorači u njihov prostor, smješten u srce grada.

Ukoliko se odlučite za  boravak Hotel Drina, na ovom mjestu se vas očekuje bogat sadržaj.

A ono što je izazvalo najveću pažnju posjetilaca  drugog dana sajma turizma u Bijeljini, svako su proizvodi proizvođača zdrave hrane, jedni od njih  porodica Sjerić iz Ljeljenče koja već deceniju proizvodi bundevu  i sasvim sigurno su lideri u ovoj oblasti u cijeloj Srpskoj.

A na štandu pored, bogata trpeza Udruženja Beli anđeo.  vrijedne članice  iz ovog udruženja  i ove godine su prezentovale  domaću srpsku kuhinju, i na taj način potvrdile šta je to najvrednije na našim prostorima, gostoljubivost  domaćina uz ukusne i zdrave zalogaje..

sajam turizma u Bijeljini ugostio je brojne posjetioce,  a jedan od njih bio je naročito zanimljiv za oko naše kamere, radi se o Gaboru Večeiu, idejnom tvorcu magatina Hedonist, koji živi u  Sremskim Karlovcima,  ali neumorno putuje i istražuje hedonistička mjesta na cijeloj ovoj regiji. Od ovog zanimljivog putologa mogli smo čuti pravu definiciju hedonizma.. koja i te kako važna i za  razvoj samog turizma.

Na 10. Sajmu turizma i gastrokulture, svoje proizvode predstavilo je 110 izlagača iz Republike Srpske i zemalja regiona. Partner ovogodišnjeg Sajma je Turistička organizacija Vojvodine.  Fokus pažnje drugog dana Sajma bio je  na hrani i specijalitetima koje su  spremali izlagači.  

Društvene mreže