log in

Lopare: Uličnom trkom učenika počele "Đurđevdanske svečanosti" /FOTO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uličnom trkom osnovaca i srednjoškolaca iz Lopara danas su počele "Đurđevdanske svečanosti", povodom opštinske slave.

U konkurenciji djevojčica šestih i sedmih razreda prvo mjesto osvojila je Maja Delić iz Priboja, dok je u konkurenciji djevojčica osmih i devetih razreda najbolja bila Ivana Milićević iz Priboja.

U konkurenciji dječaka šestih i sedmih razreda prvo mjesto osvojio je Adin Mehikić, dok je u konkurenciji osmih i devetih razreda prvi do cilja stigao Ernad Karić, obojica iz Koraja.

Medalje najboljim osnovcima uručili su predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić i zamjenik načelnika ove opštine Srećko Ilić.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić uručio je medalju srednjoškolcu Aleksandri Bjelić za prvo mjesto i Vuku Tešiću iz Lopara, takođe, za osvojeno prvo mjesto u konkurenciji srednjoškolaca.

"Za mlada ljude je važno da brinu o svom zdravlju i obrazovanju i da se što bolje pripreme za ono što ih čeka u životu, da formiraju porodice", poručio je Savić učenicima.

Nastavnik fizičkog vaspitanja u Osnovnj školi Dragan Lukić podsjetio je da se svake godine "Đurđevdanske svečanosti" otvaraju uličnom trkom.

Društvene mreže