log in

Nova strana investicija - "Keramika Jovanović" iz Srbije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Za godinu i po dana i uz ulaganje odskoro 2,5 miliona maraka, oranica na ulazu u Bijeljinu iz pravca Dvorova pretvorena je u prvi veleprodajni centar za BiH ,,Keramike Jovanović'' iz  Zrenjanina.

Prodajni salon od oko 600 kvadratnih metara, magacinski prostor površine 1000 i skladište površine 5000 kvadratnih metara dobra su osnova za obezbjeđenje raznovrsnosti ponude opreme za kupatila i namještaja.

Keramika Jovanović pažljivo prati zahtjeve kupaca i zahvaljujući stručnjacima koje zapošljava kreira proizvode koji se traže.

Kupci, ističe Jovanović , obično u prodajni salon dođu sa jednom namjerom i brigom, a izađu sa drugačijim, profesionalnim rješenjem i osmjehom. Osim gotovih ideja koja se mogu vidjeti u ponudi je i usluga pet arhitekata, koji rade enterijere i za velike kupce  i za građane. 

Za grad je ova investicija posebno značajna jer dolazi iz grada pobratima, iz Zrenjanina i pokazuje da Bijeljina postaje sve interesantnija za privredna ulaganja.

Proizvodnja pločica, sanitarija i uređaja za  kupatila samo je jedna od pet djelatnosti kojima se bavi ova kompanija čiji je godišnji obrt oko 30 miliona evra. Trenutno zapošljava oko 350 radnika, ali će se širenjem koje je planirano, broj sigurno uvećavati.

Društvene mreže