log in

Detalji pljačke Šparkase banke

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Policijska stanica Bijeljina, danas oko 11,00 časova prijavljeno je, da je u banci ''Šparkase'' u ulici Gavrila Princia izvršeno krivično djelo razbojništvo.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski  službenici koji su izašli na lice mjesta i utvrdili da je od strane NN muškog lica izvršeno krivično djelo uz pretnju upotrebe vatrenog oružja.

Naime, utvrđeno je, da je nepoznato muško lice elektrošokerom onesposobilo radnika obezbjeđenja, a zatim od istog uzeo vatreno oružje, te je uz  pretnju upotrebe vatrenog oružja od radnice  banke otuđio neutvređenu količinu novca. Lice se nakon izvršenja djela, udaljilo u nepoznatom pravcu.

Sve raspoložive policijske patrole nalazile su se na terenu i izvršile su blokadu grada.

Zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju  policije u izuzetno kratkom vremenskom periodu lice je locirano i lišeno slobode. Slobode je lišeno lice S.B. ( 1974)  nastanjen u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo '' Razbojništvo''.

Nadalje, prilikom pretresa stana i dr. prostorija koje korsti lice S.B. u Bijeljini  pronađeni su predmeti koji je koristio prikikom izvršenja krivičnog djela, kao i predmeti koji potiču iz izvršenja djela.

O svemu je obavješteno i Okružno javno tužilaštvo, a postupajući tužilac rukovodi istragom.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela '' Razbojništvo''.

Društvene mreže