log in

Lice zapalilo vozilo, a prijavilo nepoznate izvršioce

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Lice čiji su inicijali M.J /33/ je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalilo automobil "fijat bravo" i razbilo sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Ovo lice je 24. maja Policijskoj stanici Ugljevik prijavilo da su nepoznata lica zapalila "fijat bravo" i oštetila "fijat palio", koji su bili parkirani na zemljišnoj parceli u Donjem Zabrđu.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj, a operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je lice koje je prijavilo djelo ustvari i izvršilac.

"Lice M.J. je upotrebom otvorenog plamena zapalilo `fijat bravo`, dok je upotrebom podesnog predmeta razbilo sva stakla na drugom vozilu", navedeno je u saopštenju.

Tokom kriminalističke obrade lice M.J. je potpunosti priznalo i opisalo način izvršenja djela, navodeći da je u ranijem periodu imalo problema sa licem koje je vlasnik oštećenih vozila.

Zbog počinjenog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari protiv M.J. je nadležnom tužilaštvu dostavljen izvještaj.

Društvene mreže