log in

U toku izgradnja javne česme u Gradskom parku /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nova česma će se nalaziti u centralnom dijelu parka i biće, po mnogo čemu, posebna i značajna za park i za Bijeljinu. Najveća posebnost nove česme je njena pristupačnost i kvalitet vode.

Česma će imati i svoju vizuelnu vrijednost, i svakako će biti još jedan ukras gradskog parka u Bijeljini. Ovaj projekat će, u najvećoj mjeri, Rotari klub Bijeljina finansirati iz sopstvenih sredstava, a najveću pomoć u ovom poslu pružila im je njihova partnerska organizacija, Distrikt 19 – 10, iz Austrije.

Rotari klub se i do sada bavio radom koji unaprijeđuje našu lokalnu zajednicu. Opremili su jedno odjeljenje bijeljinske bolnice sa najnovijom aparaturom za prevenciju i liječenje moždanog udara, finansirali su odlazak ljekara i medicinskog osoblja na stručnu obuku u Italiju, donirali su pokretne mamografe domovima zdravlja, a stipendirali su i mlade talentovane ljude, u raznim oblastima nauke i umjetnosti.

Rotari klub Bijeljina ove godine je slavio 16 godina svog postojanja. Trenutno okuplja 31 člana, a najvažniji kriterijumi za članstvo su moralnost, visoki etički standardi, profesionalna i privatna ostvarenost i zdrav odnos prema zajednici.

Društvene mreže