log in

Sutra počinje osmi "Moto - skup" u Batkoviću /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Osmi moto skup u organizaciji moto kluba "Krečar" održaće se u dvorištu osnovne škole u Batkoviću kod Bijeljine. Kapije se otvaraju u petak 13 časova.

Očekuje se dolazak više od 500 motora iz RS, BiH, ali i iz Švajcarske, Austrije, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije...

Pored koncerata, najzanimljiviji dio susreta, su defile i bajkerske igre. Susret je otvoren i za sve građane željne dobre svirke i zabave. Računa se na dolazak više od hiljadu posjetilaca

Savjet svim učesnicima moto susreta je da ne koriste grad kao poligon za vožnju, jer je veći broj pješaka i biciklista, ali i vozača koji ne obraćaju pažnju na motoriste. I samo kretanje u koloni defilea ima svoja pravila.

Moto klub Krečar od 2012. godine organizuje moto susret u Batkovću, u znak sjećanja na Marka Nikolića - Kreču, koji je kao motociklista nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Organizatopri kažu da će tokom vikenda biti sunčano i lijepo vrijeme, a oni su se potrudili da obezbijede i vanredno zaprašivanje komaraca u Batkoviću.

Društvene mreže