log in

Borenović: Moraju da rade sve institucije /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Borenović je istakao PDP, u ovoj izbornoj jedinici, već duže vrijeme bilježi dobre i stabilne rezultate, te da očekuje još veći napredak.

Ovom prilikom, osvrnuo se i na aktuelnu političku krizu u BiH. Istakao je da Savjet ministara, koji nije formiran ni godinu dana nakon izbora, i nerad parlamentarne skupštine BiH pokazuju svu neodgovornost SNSD, SDA i HDZ. 

PDP u IJ 6 već duže vrijeme bilježi dobre i stabilne rezultate, a najnovija istraživanja pokazuju da će na narednim lokalnim izborima ostvariti još veće uspjehe, rekao je Borenović. Predjednik GO Bijeljina, Slaviša Marković je dodao da je veoma zadovoljan što, nakon prethodnog sabora partije, PDP opet ima jednog potpredjednika sa ove izborne jedinice, kao i veći broj članova predjeništva u odnosu na prošli mandat.

Borenović je dodao i da, kako kaže, blokada institucija od strane SNSD čini veliku štetu svima, i da koči ratifikaciju preko 40 sporazuma, od kojih se većina odnosi na RS. Rekao je i da PDP zainteresovan za promjenu izbornog zakona, i da ima spremne prijedloge poput uvođenja skeniranja glasačkih lista, instituta vanrednih izbora i spreja za identifikaciju birača.

Društvene mreže