log in

Pronađen kokain, tablete i pištolj

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina pronašli su oko 645 grama kokaina, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci i jedan pištolj, te uhapsili lice čiji su inicijali R.S. kod kojeg je to pronađeno.

Droga i oružje pronađeni su u pretresu stana i drugih prostorija koje R.S. koristi u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

"Prilikom pretresa prostorija koje koristi lice R.S. u Bijeljini oduzeto je oko 645 grama bijele praškaste materije koja asocira na kokain, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, veći broj predmeta sa tragovima droge na sebi, kao i predmeti koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, te jedan pištolj", navedeno je u saopštenju.

Lice R.S. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, predato u nadležnost Okružnom javiom tužilaštvu u Bijeljini.

Pretres, koji je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda i uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, realizovan je s ciljem sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge.

Društvene mreže