log in

Kancelarija za Omladinski savjet do kraja godine

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavništvo Omladinskog savjeta Republike Srpske u Bijeljini dobiće do kraja godine na korištenje kancelariju u Centru za kulturu ,,Semberija'', izjavila je šef Odsjeka za obrazovanje i nauku, nevladine organizacije, omladinu i porodičnu zaštitu Grada Bijeljina Ljubica Mlađenović.

- Na sjednici Skupštine grada koja je održana 20. marta donesena je odluka kojom se reguliše davanje prostora udruženjima. Mislim da će im prostor u kojem mogu da se sastaju, razmjenjuju ideje i realizuju projekte mnogo značiti za budući rad'', rekla je Mlađenovićeva.

Koordinator Omladinskog savjeta RS u Bijeljini Aleksandar Gligorević naveo je da će kancelarija koju će Savjet dobiti na korištenje biti mjesto okupljanja svih mladih koji žele da se druže i sarađuju.

- Ove godine je Omladinski savjet dobio kancelariju i u Trebinju, a cilj nam je da imamo prostor za rad u svakom gradu u Republici Srpskoj. Istakao bih da će kancelarija u Centru za kulturu biti otvorena i za mlade iz drugih organizacija, odnosno za sve one koji imaju ideju kako da unaprijede društveni život omladinaca'', istakao je Gligorević

Društvene mreže