log in

Privrednici zainteresovani za nove trendove u poslovanju /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Brojne kompanije svoje marketinške strategije i budžete uveliko već kreiraju na osnovu planova o oglašavanju na internetu, koje obuhvata reklame u onlajn pretrazi, na društvenim mrežama, video platformama, u okviru mobilnih aplikacija i drugih kanala.

I predstavnici malih i srednjih preduzeća u Bijeljini, te pojedinci koji su se opredijelili za neku preduzetničku djelatnost kako bi našli sigurno mjesto na tržištu rada, imali su priliku da saznaju kako najbolje prezentovati svoj rad i proizvode putem interneta, te kako upravljati sa više veb šopova i započeti reklamiranje na veb šopu.

Nekoliko je razloga zbog kojih se mnogi u svom poslu odlučuju za reklamiranje putem interneta. Svakako jedan od odlučujućih je to što je oglašavanje jeftinije, a pruža mogućnost kompaniji ili pojedincu koji se odlučuje za predstavljanje svog posla ovim putem da dopre do većeg broja ljudi iz precizno određene ciljne grupe. Obuku u Bijeljini tokom održavanja radionice "Kreiraj veb šop i pokreni onlajn poslovanje", prošlo je petnaestak preduzetnika.

Evidentno je da su marketing sadržaji zauzeli bitno mjesto u sferi digitalnog oglašavanja, pa je i odziv prvoj radionici koja je održana u Bijeljini pokazao da su bijeljinski privrednici zainteresovani da idu u korak sa vremenom kada je riječ o poslovanju putem interneta.

Društvene mreže