log in

Račun grada blokiran, dio duga uplaćen /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U PJ PU u Bijeljini našoj televiziji je potvrđeno da je račun grada Bijeljina blokiran jutros zbog neizmirenih obaveza za poreze I doprinose.

Poreska uprava svakodnevno vrši poslove koji su u njenoj nadležnosti , a prašina se podigla oko današnje blokade računa Gradske uprave u Bijeljini, kaže  Dušan Vulović Pomoćnik direktora Poreske uprave RS, Područnog centra Bijeljina I dodaje da je ovo samo jedan primjer kako nema povlaštenih.

Oglasio se ovim povodom I gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, rekavši da je ovo treniranje strogoće od strane Poreske uprave I potvrdio da Grad Bijeljina ima neisplaćene jednomjesečne obaveze prema Poreskoj upravi u iznosu od 260.000 maraka.

S druge strane Vulović napominje da ako grad Bijeljina dugovanja Poreskoj upravi uplati danas, račun će kaže biti odmah odblokiran. Mićić Poručuje, novac je uplaćen.

Kako kažu u Poreskoj upravi I u narednom periodu treba očekivati preduzimanje rigoroznih mjera jer svi se moraju suočiti sa činjenicom, da moraju redovno izmirivati svoje obaveze, u protivnom, biće  blokirani ili će biti preduzete druge mjere prinudne naplate, a sve u skladu sa Zakonom o poreskom postupku.

Medije

Društvene mreže