log in

Zaleđen kanal Dašnica /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Usljed niskih temperatura, koje su zadesile Republiku Srpsku i region, u Bijeljini je djelimično zaleđen kanal Dašnica.

I SUTRA VEOMA HLADNO

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH i sutra će biti veoma hladno, sa najvišom temperaturom vazduha od minus 10 do minus četiri stepena Celzijusova, na jugu malo ispod nule.

Jutro će biti hladno, na istoku i planinama sa jakim mrazom. 

Na sjeveru i zapadu mraz će, zbog više oblaka, biti slabiji u odnosu na prethodna dva dana. 

Jutarnja temperatura iznosiće od minus 18 do minus devet, na planinama na istoku ispod minus 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana snijeg će početi da pada prvo na istoku, a popodne će se proširiti i na ostale predjele, ali se ne očekuje velika količina padavina. 

Na jugu će ostati suvo i umjereno oblačno. 

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, u Hercegovini i na planinama umjerena do jaka bura. 

Na sjeverozapadu je danas bilo pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabim snijegom, a u ostalim područjima pretežno vedro, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus 24 stepena, Goražde minus 14, Sarajevo i Sokolac minus 13, Bugojno i Ivan-sedlo minus 12, Bihać, Srebrenica i Zenica minus devet, Doboj, Sanski Most i Tuzla minus osam, Bijeljina, Gradačac i Livno minus sedam, Banjaluka i Prijedor minus šest, Mostar, Trebinje minus dva i Neum nula stepeni Celzijusovih.

Društvene mreže