log in

Mladi socijaldemokrati proslavili Dan Republike /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Gradski odbor Mladih socijaldemokrata Bijeljine organizovao je danas slavlje na gradskom trgu povodom Dana Republike Srpske sa kojeg su poručili da neopravdane, neutemeljene i nametnute odluke Ustavnog suda BiH, ni bilo koga drugog, neće spriječiti proslavu ovog praznika.

"Ova godina je po mnogo čemu posebna, a naročito po tome što je narod svojom voljom odbranio Dan Republike na referendumu 25. septembra 2016. godine", rekao je predsjednik Mladih socijaldemokrata u Bijeljini Aleksandar Đurđević. 

Đurđević je rekao novinarima da ogromna većina mladih u Srpskoj nije za ulazak u NATO, ukazujući na zla koja je ta alijansa počinila prema srpskom narodu. 

"NATO ne garantuje bolji život ni bilo šta dobro i mislim da je vojna i svaka druga neutralnost budućnost Republike Srpske, a bilo bi pametno da cijeli ovaj region bude vojno neutralan", ocijenio je Đurđević. 

Mladi SNSD-a položili su vijence na centralni spomenik palim borcima na kojima je ispisana poruka zahvalnosti najzaslužnijima za stvaranje Republike Srpske, a sugrađanima su dijelili bedževe sa porukom "Slavimo Republiku". 

Slavlje na trgu trajalo je sat vremena, uz muziku, kuvano vino i kolače u bojama zastave Republike Srpske.

Društvene mreže