log in

Održana Komemoracija povodom smrti Đorđa Mitrović /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

9. januara,u  78 godini, umro je Đorđe Mitrović, dugogodišnji direktor "Semberija transporta", istaknuti sportski radnik i humanista.Tim povodom, danas je održana Komemoracija u  Centru za kulturu “Semberija”, a nakon toga je I sahranjen na Gradskom groblju Pučile u 13:00 časova.

Ispred preduzeća „Semberija transport“, Fadil Baćevac , u ime svih zaposlenih, obratio se prisutnima sa riječima tuge, oprostivši se od direktora,koji je za života cijelog sebe utkao u živote kompletnog kolektiva bijeljinskog preduzeća „Semberija transport“.

Đorđe Mitrović je za svog života mnogo ulagao u razvoj semberskog sporta, naročito, u napretku fudbala. Zato je poslednje riječi na Komemoraciji  uputio i Živorad Miražić, koji je je u svom obraćanju istakao da ne samo članovi porodice imaju razloga da budu ponosni na lik i dijelo Đorđa Mitrovića, nego i svi ljubitelji sporta u gradu Bijeljini, jer bez njega ne bi bilo i pojedinih klubova.

Posljednji pozdrav pokojnom Đorđu Mitroviću uputili su i Mihajlo Vidić ispred regionalne privredne komore i Dragan Tešić ispred GO Socijalističke partije.Prema riječima  Mihajla Vidića, Đorđe Mitrović bio je dugogodišnji član Privredne komore Bijeljina, ali je svoj doprinos dao ne samo u privredi, sportu, nego i u svim ostalimdruštvenim djelatnostima. I kao takav, za života svog neprestano je svoje znanje i vještine prenosio mlađim naraštajima. Dok je Dragan Tešić podsjetio sve prisutne da je Mitrović bio aktivan član Socijalističke partije od osnivanja, a da je njegova smrt ogroman gubitak ne samo za njegovu porodicu, koji će ga pamtiti kao blagog oca i supruga, nego i za mlade socijaliste čija je bio velika podrška i uzdanica.

Društvene mreže