log in

Bogat repertoar u Centru za kulturu /VIDEO/

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Da se u Bijeljini njeguje kultura odlaska u bioskop,pokazuje je i kontinuiran reportoar u kojem su u poslednje vrijeme zastupljeni mahom filmovi domaće kinematografije. Međutim, naše sugrađane u narednom periodu očekuje i repertoar pozorišnih predstava ali i koncert Grupe „Legendi“.

Očigledno da se domaća kinematografija vraća na velika bioskopska vrata, barem tako pokazuje reportoar bijeljinskog kina. Iako je projekcija filma „Santa Maria Della Salute“ otkazana iz opravdanih razloga, bijeljinsku publiku očekuje  već drugi domaći filmski novitet „Zona Zamfirova drugi dio“.

Poslednjih godina,dosta se priča o sveopštoj krizi u oblasti kulture,međutim,tradicija obilježavanja Manifestacija poput „Dani komedije“, odolijeva vremenu i finansijskoj krizi. Tako da će i ove godine naši sugrađani moći da pogledaju nanovije predstave, kako banjalučkog Narodnog pozorišta,tako i pozorišnih trupa iz regiona.

Ni ove godine muzička grupa „Legende“ neće zaobići Bijeljinu,gdje se već tradicionalno druže sa svojom vjernom publikom.

Iz Centra za kulturu „Semberija“,kažu da za biskopski reportoar vlada veliko interesovanje,cijene ulaznica su pristupačne i nisu ih menjali poslednjih godina.

Društvene mreže