log in

Folk parada “Zlatna jesen 2017” Bijeljina

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pred nama je druga po redu Folk parada “Zlatna jesen”, novo muzičko druženje u nizu manifestacija koje su pokrenute u Bijeljini u cilju afirmacije mladih pjevača, oživljavanju muzičkih događaja i međusobnom druženju estrdanih umjetnika.

Na prošloj Folk paradi 2016. godine našlo se niz izvođača, kompozitora, tekstopisaca, menadžera i ljudi iz organizacije sličnih manifestacija, tako da je poslije prvog festivala “Raspjevano ljeto”, folk parada protekla više nego uspješno u svom prvom, takozvanom osnivačkom cilju.

Nedavno je održan drugi po redu festival “Raspjevano ljeto”, a pred nama je i druga po redu Folk parada “Zlatna jesen” za koju se nadamo da će biti jednako dobra ako ne bolja od prethodne. Težnje organizatora su da se pokrenu muzičko-takmičarska dešavanja kojih svakako nedostaje na ovim prostorima i vjerujemo da ćemo uz vašu podršku i aktivno učešće uspjeti u tome.

Na Folk paradi i ove godine troje najboljih bira publika, dok posebne nagrade i priznanja dodjeljuje organizacija Folk parade “Zlatna jesen 2017”.

Ranije je planirano da po svakom godišnjem dobu imamo po jednu muzičku manifestaciju, nismo još počeli sa praksom istog, ali od ideje nismo odustali. Bilo kako bilo, pred nama je Folk parada “Zlatna jesen”, još jedna prilika da se okupimo, zapjevamo, promivišemo, prije svega družimo i upoznajemo. 

Manifestacije su nekomercijalnog karaktera, tim prije jer se kotizacije ulažu u organizaciju i pripreme, dok se ulaznice za publiku ne naplaćuju.

Na ovogodišnjem druženju naći će se, između ostalih, Milkica Lekanović Teslićanka, Radmilo Zekić, Rifat Tepić, Kate Barada, Sloba Luis, Božo Bluz, Dalibor Todić, Hasan Dudić, Sava Struja, Đuro Lončarević, Mirsad Mirso Jarović, Makivija Maki, Jusuf Juki Hajrudinović i mnogi drugi. Orkestar Vase Markovića, voditelj programa Danijela Gudović.

U gostima Folk parade će se još jednom naći Siniša Kajmaković, Jasmina Jakšić, Milenko Jakšić, Radenko Jurošević…

Vidimo se!

Folk parada Zlatna jesen, utorak 26. septembar 2017. godine.

Društvene mreže