log in

Informacija o vodosnabdijevanju – petak 11. avgust

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Informacija o vodosnabdijevanju.

Zbog otklanjanja kvarova i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Petra Lubarde u Bijeljini, 1. maja i Dimitrija Lopandića u Dvorovima i sve ove ulice sa manjim priključnim, susjednim ulicama, te u naseljima: Donje Crnjelovo i Ostojićevo.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. 

Podsjećamo naše korisnike da je nastavljen projekat izgradnje gradske kanalizacija a radovi se trenutno izvode u Vidovdanskoj ulici. Skrećemo pažnju potrošačima koji žive u ovoj ali i u susjednim ulicama (Dostojevskog, Danila Kiša, Sime Milutinovića Sarajlije, Jermenska i Neznanih junaka) da su mogući iznenadni i nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju na ovim lokacijama u trajanju i do deset – dvanaest časova a ova pojava će trajati sve do završetka planiranih radova, te im savjetujemo da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Društvene mreže