log in

Folk parada “Zlatna jesen 2017” 26. septembra

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Pred nama je druga po redu Folk parada “Zlatna jesen” i novo muzičko druženje u nizu manifestacija koje su pokrenute u Bijeljini u cilju afirmacije i popularizacije pjevača, oživljavanju muzičkih događaja i druženju estrdanih umjetnika i publike.

Na prošloj Folk paradi 2016. godine našlo se niz izvođača, kompozitora, tekstopisaca, menadžera i ljudi iz organizacije sličnih manifestacija, tako da je folk parada protekla više nego uspješno u svom prvom, takozvanom osnivačkom cilju.

Važno je napomenuti da su se u istoj organizaciji održala i dva Festivala narodne muzike "Raspjevano ljeto"(2016. i 2017.), jedini takvog karaktera na prostoru Republike Srpske.

Ove godine, na drugoj po redu Folk paradi "Zlatna jesen", koja će se održati 26. septembra, učešće su uzeli Milena Vukosavljević, Milkica Lekanović, Radmilo Zekić, Mijo Novaković, Hasan Dudić, Božo Bluz, Sava Struja, Mirsad Jarović, Rifat Tepić, Sloba Luis, Nihad Kantić Šike, Slaviša Stojković, Kate Barada, Ljubinka Bursać, Makivija Maki, Dalibor Todić, Dušan Stanojević Dux, Damir Mulasalihović, Ljubiša Perić Kokiš...

Troje najboljih,kao i ranije, bira publika. Posebne nagrade za revijalne goste dodjeljuje organizacija Folk parade "Zlatna jesen".

Mjesto održavanja: Motel "Perić" Dvorovi, utorak, 26. septembar 2017, od 18 h. Ulaz za publiku slobodan.

Naravno, i ove godine u goste nam dolaze menadžeri, kompozitori, tekstopisci i mnogi drugi nama dragi gosti iz svijeta estrade i šou biznisa.

Društvene mreže